[Ossm-members] KMail одделни директориуми

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Thu Dec 15 02:51:10 UTC 2005


Дали некој има пробано да подеси во КМаил за посебни пошти да има посебни 
директориуми? Тоа во Тандербирд го има, се одчекира една опција (Use global 
Inobx Folder нешто така) ама во КМејл не можам да го најдам...

Значи ако имам пошта aleks at gmail.com, за таа пошта да има посебно inbox, sent, 
trash, drafts... и останато

Не можам да направам никако...


More information about the Ossm-members mailing list