[Ossm-members] KMyMoney превод

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Thu Dec 15 15:10:49 UTC 2005


почнав да ја преведувам апликацијата за финансии KMyMoney. Мислам дека 
понатаму оваа апликација ќе може да се прилагоди за нашите книговодствени 
бироа, потоа би сакал некој економист Новица или било кој друг, да го 
лекторираат преведеното со оглед на тоа што има некои економски термини кои 
не знам како конкретно се преведуваат.

Ај поздрав,
уште 443 стринга имам


More information about the Ossm-members mailing list