[Ossm-members] KMail одделни директориуми

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Thu Dec 15 20:55:20 UTC 2005


On Thursday 15 December 2005 14:21, Дамјан wrote:

> Од друга страна, сѐ симнато од POP3 стига во Local Folders... единствено
> можеш да направиш филтри па да ти одат пораките во различен mailbox, а и да
> средиш во identities кој sent-mail да го користи за кој профил.

Епа тоа веќе го имам направено само не знаев дали може тоа на кое бев навикнат 
со Тандербрд...

Фала


More information about the Ossm-members mailing list