[Ossm-members] Re: За иднината на Гном на македонски

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Dec 16 18:32:16 UTC 2005


На пет, 2005-12-16 во 19:09 +0100, Арангел Ангов напиша:
> Кратко и јасно: Ќе нема Гном на македонски од наредната верзија ако не
> се најдат луѓе кои што ќе работат на неговата локализација.

И да додадам нешто што заборавив.

Тие што мислат да се пријават пожелно е да имаат добро познавање на
англискиот и македонскиот јазик, а идеално би било доколку имаат и
искуство со локализација на софтвер.

Другото се се учи брзо.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list