[Ossm-members] Re: За иднината на Гном на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Dec 16 19:43:13 UTC 2005


Јас ќе кажам само едно. Да се откаже работата на преводот на Гном во услови 
кога Убунту+Гном има во сите школи во земјава е живо ср*ње.

-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list