[Ossm-members] Re: За иднината на Гном на македонски

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Dec 19 17:50:46 UTC 2005


На пет, 2005-12-16 во 20:43 +0100, Новица Наков напиша:
> Јас ќе кажам само едно. Да се откаже работата на преводот на Гном во услови 
> кога Убунту+Гном има во сите школи во земјава е живо ср*ње.

Па гледаш и самиот дека никој не сака да придонесе. Апликациите нема да
се преведат сами, треба луѓе да ги преведат, луѓе нема.

Епа заедницо, чим интересот е волку голем претпоставувам дека го
закопавме досегашниот труд, од наредните верзии продолжуваме да
користиме Гном на албански, бугарски, спрски, и за оние што се настроени
„анти-локализација“ секако и англиски.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list