[Ossm-members] Re: Дневник од Четврток 27.01.2005

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue Feb 1 13:16:18 UTC 2005


On Tuesday 1. February 2005 11:39, Georgi Stanojevski wrote:

Јас ли сум ти крив што не ги читаш пораките на листава. :)
>
> Барај ги сите пораки од мене со овој наслов, ако си ја чуваш поштата. Ако
> не имаш архиви на интернет.
>
> Subject: Re: ubuntu - prva berba :)

Ми филс лајк тотал есол...благодар`м!
:)


-- 
If I am silent, I am not blind!


More information about the Ossm-members mailing list