[Ossm-members] Убунту и за Битола

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue Feb 1 13:20:56 UTC 2005


Сите заинтересирани корисници на слободен софтвер, тие што го поддржуваат, 
развиваат, преведуваат, користат, шират и придонесуваат за негово 
опстојување, а се од регионот на Битола (и Битолско), своја копија од 
слободните примероци на Убунту Линукс во Битола можат да добијат во Интегра 
Инжинеринг. 

Повеќе информации за тоа: http://lugola.ossm.org.mk

Сите кои се од Битола или блиску до Битола пак ги повикувам да ги следат 
ново-објавените вести на официјалната страна на групата за да се во тек со 
настаните. Од една страна се вознемируваат сосема трети личности (во случајот 
Глиша), од друга страна ќе знаат што им се случува во градот. Ако пак не сте 
во можност да отворате Веб страни или тоа ви е скапо или 1000 други причини, 
регистрирајте се на страната и ќе добивате пошта за сите нови поглавни 
информации објавени таму.

Поздрав,
Лугола

-- 
If I am silent, I am not blind!


More information about the Ossm-members mailing list