[Ossm-members] Re: MASIT conference info update (17.-18.02.2005)

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Feb 1 15:54:18 UTC 2005


Kristijan Spirov напиша:

> Како да ја нема темата "слободен софтвер"?


МАСИТ е про профи мајкрософт бе.
Види само кој се се членови на МАСИТ.

Ај да не почнам да ги вреѓам тука...  Башка Јани сигурно ќе биде таму со 
танга гакичките од 150 евра, слушам имал златни цветчиња на нив.More information about the Ossm-members mailing list