[Ossm-members] mk-thunderbird-1.0

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Feb 6 10:23:41 UTC 2005


http://softver.org.mk/novica-files/mozilla/mk-thunderbird-1.0-1st-release.xpi

После инсталација правите -UILocale mk-MK -contentLocale MK 

Најверојатно има полно грешки во ова, па чекам поплаки (ајде Уфо ;) )

Правењето на билдови за ТБ е сеуште на оној --стариот начин--, т.е. нема CVS и 
такви ствари. Глиша, Стојмир, некој ќе проба да ги направи? Плус и оној 
спелчекерот може да се додаде а?


-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list