[Ossm-members] Re: mk-thunderbird-1.0

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Feb 6 13:18:25 UTC 2005


На 06 фев 2005 (недела), Новица Наков напиша:

> http://softver.org.mk/novica-files/mozilla/mk-thunderbird-1.0-1st-release.xpi

Браво бе Новица.

> такви ствари. Глиша, Стојмир, некој ќе проба да ги направи? Плус и оној 
> спелчекерот може да се додаде а?

Ако до тогаш не направи некој, ќе пробам јас идниот викенд, таман треба и 
да го симнам за linux пошто го имам само за windows.
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list