Re: [Ossm-members] Re: Семинар за слободен софтвер во Софија , Р. Бугарија

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Sun Feb 6 13:43:31 UTC 2005


On Sun, 6 Feb 2005 14:16:08 +0100, you wrote:

>> кој (наводно) ќе гостувал Ричард Сталман. Дали некој знае нешто повеќе и дали 
>
>Ако Сталман збори, и јас идам. Само ако е ова тоа, не ќе да е така, си
>прават Бугарите континуирано конференциички стручни малечки.
>
>http://conf.linux-bg.org/?p=7#comments

http://www.linux-bg.org/cgi-bin/y/index.pl?page=news&key=369090431


-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm oreMore information about the Ossm-members mailing list