[Ossm-members] Re: Семинар за слободен софтвер во Софија , Р. Бугарија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Feb 6 14:08:07 UTC 2005


Aleksandar Balalovski wrote:

>Бев во Софија од 03.02 - 05.02 
>

Каде бе, па како не те видов?!

>и за среќа разбрав дека на 16ти Февруари во 
>Софија има семинар за слободен софтвер, точно не знам за што поконкретно, на 
>кој (наводно) ќе гостувал Ричард Сталман. Дали некој знае нешто повеќе и дали 
>некој сака ако има таков настан да дојде со мене таму, а?
>  
>

Старо е ова бе. Има некој си саем за ИТ нешто такво и у склоп на тоа го 
носат и Сталман. Не е стриктно ФОСС настан ја колку што знам.

>Значи јас сум спремен да одам како претставник на оССМ/Лугола таму, ако дојде 
>уште некој уште подобро..
>  
>
Ја не, ладно е таму. Среќен пат.
More information about the Ossm-members mailing list