[Ossm-members] mk-thunderbird-1.0

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Sun Feb 6 17:44:05 UTC 2005


Новица Наков напиша:

>http://softver.org.mk/novica-files/mozilla/mk-thunderbird-1.0-1st-release.xpi
>
>После инсталација правите -UILocale mk-MK -contentLocale MK 
>
>Најверојатно има полно грешки во ова, па чекам поплаки (ајде Уфо ;) )
>
>Правењето на билдови за ТБ е сеуште на оној --стариот начин--, т.е. нема CVS и 
>такви ствари. Глиша, Стојмир, некој ќе проба да ги направи? Плус и оној 
>спелчекерот може да се додаде а?
>
>
>  
>
Собери ги пораките за пристапот --- ова ептен звуичи берзвевезе, можеби

Земи ги порактите за корисничката сметка     или нешто во овој фазон?-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: darkon.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 335 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20050206/863616f6/attachment.vcf>


More information about the Ossm-members mailing list