[Ossm-members] Re: mk-thunderbird-1.0

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Mon Feb 7 07:55:09 UTC 2005


Новица Наков напиша:

>  Таа ја најдов и јас и ја поправив. И about е слично заебано ама тоа
>  сеуште не отркив каде е заебано. :)

Заборавив да спомнам дека освен забелешките што ги најдов, сè друго е 
одлично. Браво!

More information about the Ossm-members mailing list