[Ossm-members] Re: mk-thunderbird-1.0

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Feb 6 18:23:34 UTC 2005


Darko Nikolovski напиша:

> Собери ги пораките за пристапот --- ова ептен звуичи берзвевезе, можеби
>
> Земи ги порактите за корисничката сметка     или нешто во овој фазон?


Да. Знаев дека тоа „пристап“ ќе звучи безвезе у некој контекст.
More information about the Ossm-members mailing list