[Ossm-members] mk-thunderbird-1.0

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Feb 7 20:46:05 UTC 2005


Новица Наков wrote:

>http://softver.org.mk/novica-files/mozilla/mk-thunderbird-1.0-1st-release.xpi
>
>После инсталација правите -UILocale mk-MK -contentLocale MK 
>
>  
>

Јас на линукс верзијата го инсталирав како екстензија и ми се стартува 
по дифолт на македонски без овие опции. Освен welcome страната на 
тандербирд се друго изгледа одлично!


More information about the Ossm-members mailing list