[Ossm-members] Re: mk-thunderbird-1.0

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Feb 6 19:10:17 UTC 2005


Darko Nikolovski напиша: 

> дава само хиероглифи и со менување на енкодинг од
> „Поглед“ не реагира,

Таа ја најдов и јас и ја поправив. И about е слично заебано ама тоа сеуште не 
отркив каде е заебано. :)


-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list