[Ossm-members] Re: mk-thunderbird-1.0

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Feb 7 17:43:56 UTC 2005


Томислав Марковски напиша: 

> Само да го потврдам истиот проблем (виндоус верзија). Е сега околу
> забелешките (ова од прв поглед, понатаму повеќе)

Да не одговарам на секоја порака, ги следам сите забелешки и ќе се обидам да 
поправам што е можно повеќе од нив. Така, само продолжете со bug-report-и.

-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list