[Ossm-members] Re: Семинар за слободен софтвер во Софија , Р. Бугарија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Feb 7 18:45:47 UTC 2005


Jovan Kostovski wrote:

>Ako stvarno doagja stalman i jas bi odel.
>Sega kje pustam mail do bugarite pa ke vi kazam.
>

Стварно доаѓа Сталман ама незнам што се се попалиле сите да идете одма. 
Нема да има ништо посебно за СС освен презентацијата на Сталман која што 
нема да ви биде интересна доколку сте го пролистале gnu.org. Нема ништо 
ново тука, Сталман ќе збори за филозофија и слобода и такви срања, 
интересно за некој што не знае за што се работи.More information about the Ossm-members mailing list