[Ossm-members] Re: Семинар за слобoден софтвер во Софија , Р. Бугарија

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Fri Feb 11 12:43:04 UTC 2005


Darko Nikolovski напиша:

>  Па некаде во април во најмала рака ќе биде саемот, ако се поклопат
>  термини може да се обидеме да организираме некое предавање таму?

Ќе го седниме Сталман среде хала да раздава бесплатно Убунту. Прво, што 
нема да се нафати да дојде, второ, немаме никаква организација, трето 
што к** му значи името Сталман на нашиов народ, четврто, саемот од 
година во година е се полош.
Најдобро само да тркнеме до Софија и да го видиме (барем тие што сакаат, 
јас не сум запален ама ич), наместо да се малтретираме беспотребно.

Т
More information about the Ossm-members mailing list