[Ossm-members] Re: Семинар за слобoден софтвер во Софија , Р. Бугарија

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Fri Feb 11 16:15:21 UTC 2005


> Ќе го седниме Сталман среде хала да раздава бесплатно Убунту. Прво, што 
> нема да се нафати да дојде, второ, немаме никаква организација, трето 
> што к** му значи името Сталман на нашиов народ, четврто, саемот од 
> година во година е се полош.

На Тера ТВ, во Битола (и регионот) беше даден филмот OS Revolution. Овој 
филм треба почесто да се експлоатира. Така ќе им биде по познато името 
на Стелман. За Битола ќе има што да понудиме. Ако сте посериозни по ова 
прашање слободно рачунајте на Интегра (Деан) и Лугола (Александар).

Деан ЈошевскиMore information about the Ossm-members mailing list