Re: [Ossm-members] Re: Семинар за сл обoден софтвер во Софија , Р. Бугарија

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Mon Feb 14 08:21:52 UTC 2005


> ). Така да мислам дека
> се исплати да го донесеме сталман, уште поарно би било да можеме сталман
> да го седнеме во иста
> просторија со Јани и останатите „фаци" од КИТ:
> 

Е ова може да буде интересно, ако го наговориме Јани на таква работа.
Плус Илијанчо, да не се осети запоставен :) Сепак, мислам дека нивната
„евро агенда" не им остава време за вакви работи, и дури и ако пробаме
нешто слично, Јани+компанија глатко ќе не од***ат.

-- 
Nikola Vanevski
Postpaid Billing Software Engineer
Cosmofon MTS.AD. - Skopje
GSM +389 75 400 322
Tel. +389 22 441 300


More information about the Ossm-members mailing list