Re: [Ossm-members] Re: Семинар за сл обoден софтвер во Софија , Р. Бугарија

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Feb 15 16:36:31 UTC 2005


On Mon, 14 Feb 2005 08:57:23 +0100, Darko Nikolovski <darkon at npk.com.mk> wrote:
> Jovan Kostovski напиша:
> 
> >Се слагам со Снајпер дека името Сталман на никој не му
> >значи ништо во државава, али можеме да се обидеме.
> >
> >
> Од кај ова мене ми ги прилепи, никогаш не кажав ваква глупост.
> Секој кој што малку од малку се интересира за светот на ИТ, сигурно има
> слушнато за Сталман.

Извини Снајпер :( Се ми се чини дека прочитав нешто такво во
некој од твоите мејлови, можеби беше во некој оригинален мејл
на кој си пишал одговор.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list