[Ossm-members] Re: Во врска со FireFox

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Feb 19 02:12:24 UTC 2005


Зоран Димовски wrote:

> па како може да видете нема mk-MK. Новица, кога ќе имаме готово xpi?


XPI-то за Фајрфокс 1.0 е готово веќе два-три месеца. Провери во архивата 
на листава и ќе го најдеш.
More information about the Ossm-members mailing list