[Ossm-members] Во врска со FireFox

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Feb 19 11:56:59 UTC 2005


Зоран Димовски напиша: 

>  Ако не прати ми го
> најновото xpi ќе го сместам на нет па да наведувам тамо во spec
> датотеката да траже кај што треба итн итн што се вика натамо е мое.

http://softver.org.mk/novica/mozilla

Земи го и стави го кај што треба. Мада можно е дур да дојде новиот МДК да има 
ново XPI. Али сигурно можеш ти таму ново да качиш така?

-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list