[Ossm-members] Re: Локализација: „ Settings“

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Feb 21 17:34:34 UTC 2005


Arangel Angov напиша: 

> Ни Новица 

Во речникот што го имам јас дома англиско-македонски и обратно има збор 
поставка и има збор поставување. Јас го користам поставка(и) пошто е пократок 
и по-океј ми се чини за превод. Подесување е србизам колку што ми е познато.


-- 
Новица

"All that is necessary for the triumph of evil
is that good men do nothing." - Edmund BurkeMore information about the Ossm-members mailing list