[Ossm-members] Re: Некој вид на TheOpenCD на македонски јазик , дискусија за програми на дискот

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Feb 25 20:08:14 UTC 2005


Новица Наков напиша:

>- нешто што личи на ACDSee. Јас мислам тоа да биде Cornice 
>(http://wxglade.sourceforge.net/extra/cornice.html)
>
>- нешто за: слушање мп3, гледање филмови, цдрипер, пржач
>
Musik [http://musik.berlios.de] - за музика
CDex [http://cdexos.sourceforge.net/] - за рипер
[http://www.mplayerhq.hu/MPlayer/releases/win32-beta/] - Добро познатиот 
Mplayer. Да има и Виндоуз верзија :)

Ова најдов само.

More information about the Ossm-members mailing list