[Ossm-members] Re: Некој вид на TheOpenCD на македонски јазик , дискусија за програми на дискот

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Feb 26 01:02:33 UTC 2005


Arangel Angov напиша: 

> Musik [http://musik.berlios.de] - за музика
> CDex [http://cdexos.sourceforge.net/] - за рипер
> [http://www.mplayerhq.hu/MPlayer/releases/win32-beta/] - Добро познатиот
> Mplayer. Да има и Виндоуз верзија :)

Уфо можеш да прашаш како се преведуваат овие, освен mplayer кој ваљда е со 
pot/po? + ова доле?

http://filezilla.sourceforge.net/-- 
Новица

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list