[Ossm-members] kabelski internet

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Tue Jan 4 08:11:20 UTC 2005


On Tue, 04 Jan 2005 08:49:30 +0100, Томислав Марковски
<tome at users.ossm.org.mk> wrote:
> 
> Паа... ќе згрешиш. Не е убаво вака по јавни дискусии да се зборува на
> теми кои имаат маркетиншки карактер, но си направил ли муабет со
> корисниците на кабелски интернет преку МОЛ? Чекај малку поинаку ќе
> прашам, си направил ли муабет со некој што бил задоволен од кабелскиот
> интернет преку МОЛ?
> 

Јас сум зборувал со корисници на безжичен интернет на МОЛ и не се баш
најсреќни. Еден дури ми рече (веројатно од револт) дека повеќе не
работи отколку што работи. За кабелскиот не можам да кажам.

Нино


More information about the Ossm-members mailing list