[Ossm-members] kabelski internet

Ilija Iliev strumjan at mol.net.mk
Tue Jan 4 12:17:11 UTC 2005


> си направил ли муабет со некој што бил задоволен од кабелскиот интернет 
> преку МОЛ?

Ја сфаќам поентата:)
Ами чаре?
More information about the Ossm-members mailing list