[Ossm-members] Re: Re: Re: firefox на македонски build

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Jan 11 12:44:45 UTC 2005


На 11 јан 2005 (вторник), Дамјан напиша:

> > > > Што се деси со ова? Проверував пред некој ден дали има македонски
> > > > превод на mozilla.org и не најдов ништо.
> > >
> > > во процедура е...
> > > треба по пошта да им стигне еден формулар за да ми дадат CVS пристап...
> >
> > Обична пошта?
> 
> најобична

Мозила фраери! :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list