[Ossm-members] Re: Подесувања

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Jan 9 02:19:40 UTC 2005


Jovan Kostovski напиша:

>Кој упоребувал "подесувања" нека крене рака и нека се
>подготви за јавно каменување!!!  :)
>
>Мислам дека уште на првиот маратон или некое време
>после него се договоривме за "поставки"
>  
>

Измислувањето на зборот „Поставки“ е најголемиот сеир што може да им се 
пукне на тие што го преведувале КДЕ во времето коа е измислен зборот. 
Дај бидете сериозни. Зборот го нема никаде. Или дајте да го видам у 
речник или сменете го од сите преводи на КДЕ.

Зашто О зашто „Подесувања“ не е македонски... :0More information about the Ossm-members mailing list