[Ossm-members] Re: Подесувања

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Jan 9 13:46:18 UTC 2005


Bozidar Proevski напиша:

> *поставување* od поставува (се) postavljanje. 1. (ставање, наместување)
>
>поставување топ postavljanje topa; ... 
>_(или во нашиов случај поставување на некој параметар во програмата...)
>

Фала за проверката. Ако користите и вие поставувања во КДЕ и пошто еве 
зборот го има во речник, тогаш јас ќе продолжам така да го преведувам.

Некој нешто друго ако има да надополни нека каже сега пошто после му 
давам цвс акцес на гноме.орг и сам нека мења. :)More information about the Ossm-members mailing list