[Ossm-members] Re: Подесувања

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Jan 9 13:51:02 UTC 2005


Bozidar Proevski напиша:

>>Зашто О зашто „Подесувања“ не е македонски... :0
>>    
>>
>А ти сакаш да биде? (навика, така и мене ми беше за „позадина“ ...)
>  
>

Море супер вршеше работа.. :))

Него кога сме кај „позадина“, освен она „тапет“ што го видов во КДЕ 
мислам, некој друг предлог, или па може и ја сум видел стар превод? Како 
е сега?

>Тешко дека ќе се договориме...
>

Еве бе се договараме. Светото упатство за локализација на Гном вика дека 
мора да се договараме. :)More information about the Ossm-members mailing list