[Ossm-members] Re: firefox на македонски build

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Jan 10 17:38:29 UTC 2005


> >update, истиот фајл е подновен со последниот превод кој го пративме до
> > mozilla foundation ... hopefully за некој ден ќе влезе преводот на
> > firefox во официјална дистрибуција (а тоа значи и windows build).
>
> Што се деси со ова? Проверував пред некој ден дали има македонски превод
> на mozilla.org и не најдов ништо.

во процедура е... 
треба по пошта да им стигне еден формулар за да ми дадат CVS пристап...


-- 
дамјан

   If Bill Gates had a dime for every time a Windows box crashed...
                ...Oh, wait a minute, he already does.More information about the Ossm-members mailing list