[Ossm-members] Re: Подесувања

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Jan 9 22:19:45 UTC 2005


Bozidar Proevski напиша: 

> Ха, ако е за вршење работа можеше да го оставиме според Новица „сетинзи“ :D

Стварно не знам од каде ги вадите овие муабети. Никогаш не сум преведувал 
settings како сетинзи.-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list