[Ossm-members] Re: firefox на македонски build

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jan 10 18:19:26 UTC 2005


Дамјан напиша: 

> во процедура е...
> треба по пошта да им стигне еден формулар за да ми дадат CVS пристап...

Нема ли да го билдаат они со закачените фајлови на тоа bug report-ot?


-- 
Новица

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list