[Ossm-members] Re: Re: firefox на македонски build

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Jan 10 18:58:35 UTC 2005


На 10 јан 2005 (понеделник), Дамјан напиша:

> > Што се деси со ова? Проверував пред некој ден дали има македонски превод
> > на mozilla.org и не најдов ништо.
> 
> во процедура е... 
> треба по пошта да им стигне еден формулар за да ми дадат CVS пристап...

Обична пошта? 

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list