[Ossm-members] Re: Re: firefox на македонски build

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Tue Jan 11 12:18:49 UTC 2005


> > > Што се деси со ова? Проверував пред некој ден дали има македонски
> > > превод на mozilla.org и не најдов ништо.
> >
> > во процедура е...
> > треба по пошта да им стигне еден формулар за да ми дадат CVS пристап...
>
> Обична пошта?

најобична

-- 
дамјан

Actually, Microsoft is sort of a mixture between the Borg and the Ferengi.More information about the Ossm-members mailing list