[Ossm-members] VisualBasic anyone

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue Jan 11 18:10:35 UTC 2005


On Tuesday 11. January 2005 13:56, Jovan Kostovski wrote:

> И таква беља ли направиле... :)
> Срамота
> VB ти е срање од јазик, али штто викаат
> србите бирај аго шта ти је драго :D
>

VB не е јазик, следствено не е срање од јазик, туку чисто срање.
Тоа новото чудо е супер за луѓе што немањето на околина за развој на апликации 
со вижуал бејзик под линукс го наведуваат како причина за некористење на 
целиот систем.

Поздрав,
Александар


More information about the Ossm-members mailing list