[Ossm-members] VisualBasic anyone

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Jan 12 15:14:27 UTC 2005


On Tue, 11 Jan 2005 18:10:35 +0000, Aleksandar Balalovski
<gssteam at on.net.mk> wrote:

> VB не е јазик, следствено не е срање од јазик, туку чисто срање.

Да се сложувам со тебе

> Тоа новото чудо е супер за луѓе што немањето на околина за развој на апликации
> со вижуал бејзик под линукс го наведуваат како причина за некористење на
> целиот систем.

Да ти кажам искрено незнам зошто некој би се гњавел со VB под линукс.
Ми се чини дека типовите што ја направиле таа околина се пациенти
и не знаат да програмираат ништо освен срања (читај VB) :D :D

Поздрав, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list