[Ossm-members] Re: OO.o 2.0 na makedonski

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Mon Jan 17 07:12:21 UTC 2005


Arangel Angov wrote:

> Новица Наков напиша:
>
>> Веќе има некои муабети за мигрирање на преводот до 1.× во 2.0. Пошто 
>> ОО.о е планиран за Март (па макар и да касни до Мај), нема подобров 
>> време од сега за прибирање сила и тим што ќе работи на ова.
>>
>
> Ајде, може кај мене дома. Има место за 4 машини и има доста викенди до 
> мај...
> Ќе обезбедам свич и ќе треба да купиме кабли само, има и интернет. Што 
> повеќе може маратонец да посака? :)
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
Иам ја кабли, само кажи ти должини и добијаш :)
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: darkon.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 335 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20050117/3739d6cd/attachment.vcf>


More information about the Ossm-members mailing list