[Ossm-members] ѕББј ШЧТХбвгТРъХ: ГСгЭвг ЧР јРЪХФЮЭШшР

Milos Stolic misos at on.net.mk
Thu Jan 20 00:55:43 UTC 2005


> Сеуште немам идеја како би идел муабетот, но на електро до 15 е сесија и
> пред тоа нема поента да се прави/оставаат било каде дисковите. :)

Исто и на ПМФ. Јас поделив 5-6 диска по другари (колеги :)). За 
останатите, ако организирате нешто може да помогнам.

-- 
Always remember you're unique, just like everyone else.More information about the Ossm-members mailing list