[Ossm-members] Re: Убунту... и уште нешто.

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jan 20 11:34:31 UTC 2005


Gjoko Jovanovski напиша:

>Од таму -
>препорачувам да ја искористиме овааа шанса со време!! Иван или кој и да е
>

Имаш идеја како?

Конкретно нешто, ако на пример побараат за 10 дена да им се инсталираат 
и конфигурираат 10 машини, сигурен си дека има луѓе што ќе го направат тоа?More information about the Ossm-members mailing list