[Ossm-members] Re: Убунту... и уште нешто.

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jan 20 11:37:39 UTC 2005


Arangel Angov напиша:

> Конкретно нешто, ако на пример побараат за 10 дена да им се 
> инсталираат и конфигурираат 10 машини, сигурен си дека има луѓе што ќе 
> го направат тоа?


10 = 100

Муабетот ми е дека нема што друго да напраиме освен да им кажеме да океј 
е Мендрејк на пример инсталирајте го.
More information about the Ossm-members mailing list