[Ossm-members] Re: Убунту... и уште нешто.

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jan 20 12:16:09 UTC 2005


Darko Nikolovski wrote:

> Ако фирмата продава евтини конфигурации, цената за LinuxAnt драјверите 
> е каде каде пониска од цената на Windows и секако е попримамливо
> за евтини LowEnd пц-а


Забегавте со винмодемиве, Злочко спомна дека се работи за големи фирми, 
сигурно не користат дајлап за да се закачат на интернет.
More information about the Ossm-members mailing list