[Ossm-members] Re: Убунту... и уште нешт о.

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jan 20 12:20:59 UTC 2005


Nikola Vanevski wrote:

>Две работи :
>1. Сигурно има барем по еден-двајца во тие фирми кои можат да
>инсталираат линукс;
>

Ова е само претпоставка.. и да имаат виндоуз администратор што би се 
снашол со инсталација, ќе му треба месец дена да научи што е самба, нфс, 
ајпитејблс и уште еден куп работи само за да ја конфигурира мрежата и да 
пушти интернет.

Зборевме за како ние да сме ја искористеле приликава. Освен ако не се 
јави некој што ќе иде и ќе го прати тоа, никако.More information about the Ossm-members mailing list