[Ossm-members] Re: Убунту... и уште нешт о.

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jan 20 12:23:43 UTC 2005


Arangel Angov напиша:

> Зборевме за како ние да сме ја искористеле приликава. Освен ако не се 
> јави некој што ќе иде и ќе го прати тоа, никако.

прати = праи

стики фингрс :0More information about the Ossm-members mailing list