[Ossm-members] Kaffeine превод

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Thu Jan 20 13:56:55 UTC 2005


Кој го преведуваше kaffeine? тој што го преведувал ќе го замолам да ми 
објасни што значи ТИТЛ на македонски.
И „Чепни мени“. овие преводи на мене не ми се јасни.
Зоки.More information about the Ossm-members mailing list